Om oss

 

Scandinavian Scale Company AB i Hovmantorp har en lång tradition som utvecklare och tillverkare av elektroniska vågar för industrin. Sedan 1984 har vi levererat mer än 50 000 vågar till våra kunder. Försäljningen har skett genom oss och till stor del genom andra leverantörer som har satt sitt namn på vågarna.

Vårt sortiment omfattar bland annat vanliga bordsvågar för vägning av t ex paket, precisionsvågar med mycket hög upplösning, räknevågar, pall- och balkvågar. Utöver standardsortimentet finns möjligheter att anpassa själva vågarnas mät- och prestationsdel för exempelvis integrering i vår kunds utrustning.

Vi är med det breda sortimentet, snabba leveranserna och den attraktiva prisbilden ditt första val när du behöver en elektronisk våg för dina vägningar. En väl fungerande serviceavdelning bidrar också till att våra vågar är rätt val. 


Det är vi som är Scandinavian Scale:

 

VD Börje Peterson 
Produktionsansvarig Henrik Petersson
Kontorsansvarig Marita Petersson

 När det gäller vågar kontakta oss 

E-mail : info@scandscale.com
Tel : 0478-41485

Angående GDPR

Vi arkiverar vår bokföring 7år, i denna finns vårt kundregister och registret raderas därefter. Vi skickar ut brev eller email till kunder som gäller uppgifter angående order, ej levererad order, faktura, serviceärenden eller offert. Vi delar inte med oss till andra företag av vårt register på något sätt utan all insamlad data stannar inom SSCFAB. Information lagras pga garanti, support och bokföringslag.

Vi använder inte vårt kundregister till direktriktad reklam.

Om ni vill bli borttagna ur vårt kundregister, skicka ett mail till henrik@scandscale.com

Mvh
Henrik Petersson, SSCF AB